Wat is MPower?

Het Trajectum College heeft samen met het Pouwer College de praktijkgerichte (vmbo) leerroute MPower ontwikkeld.

MPower staat voor het vinden en activeren van je eigen kracht. Hoe we dat doen? Door jongeren de ruimte te geven om zichzelf, hun talenten én de wereld te ontdekken. Wij bieden geen traditioneel theoretisch onderwijs; bij ons draait het om directe toepassingen in de echte wereld. Naast theorielessen werk je aan levensechte opdrachten van bedrijven. Zo word je goed voorbereid op de beroepspraktijk. Wij zijn gericht op het klaarstomen van onze leerlingen voor een vervolgopleiding door ze levensechte opdrachten te laten maken. Zo hebben ze straks een stapje voor in “de echte / [de volwassen]” wereld!

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over MPower? Kom ons bezoeken op de open dag of schrijf je in voor een open lesmiddag!

Open dag:

Aanmelden niet nodig
20 januari 2024
Van 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Vader Rijndreef 7-9, 3561 XB Utrecht

Open lesmiddag:

Aanmelden verplicht via jouw basisschool of mail naar dessing@trajectum-college.nl

Woensdag 28 februari 2024
Van 13:00 - 15:00 uur

Vrijdag 15 maart 2024
Van 13:00 - 15:00 uur

Ook interessant

Onze nieuwe leerroute in samenwerking met Trajectum College 'MPower' staat voor het vinden en activeren van je eigen kracht. Wij bieden geen traditioneel theoretisch onderwijs; bij ons draait het om directe toepassingen in de echte wereld. Door te doen dus! De toekomst is een doe-komst.

Lees verder

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder

Bij deze de ouderbrief van oktober. Met hierin een stukje over het bezoek aan de Tweede Kamer van jaar 3, MPower, Durf te Dromen en de ouderraad.

Lees verder

Aankomende zondag 12 november speelt FC Utrecht tegen Excelsior Rotterdam. Redouan el Yaakoubi (de oprichter van Stichting Durf te Dromen) speelt in onze FC Utrecht stadion. Wij hebben voor onze leerlingen, collega’s en ouders een prachtige deal weten te sluiten: Via de link: https://ticketing.fcutrecht.nl/initiative/Durf-te-dromen kunnen de leerlingen een kaartje kopen...

Lees verder