Aanmelden

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden! Je bent bij ons van harte welkom!

Nieuwe leerlingen schooljaar 2024-2025

Bij het Trajectum College ontdek je wat je leuk vindt, wat je goed kan en wat je wilt leren. Jouw eigen kracht ontdekken, daar gaat het om op onze school. Je leert bij ons vooral door te doen en ons onderwijs en de begeleiding zijn afgestemd op jouw talenten, jouw leertempo en jouw mogelijkheden. Nieuw op onze school is de leerroute MPower: Sterk onderwijs met praktijk en vmbo.

MPower

Nieuw op onze school is de praktijkgerichte leerroute MPower, die wij samen met het Pouwer College hebben ontwikkeld. MPower biedt jou de kans om je eigen kracht en talenten te ontdekken door naast de lessen op school ook ervaring op te doen bij echte bedrijven. Ons onderwijs en de begeleiding zijn afgestemd op jouw talenten, jouw leertempo en jouw mogelijkheden. Zo heb jij dankzij MPower een grotere kans op het behalen van een diploma, een passende vervolgstudie of werkplek!

Meer weten?

Bezoek onze open dagen of ga naar de open lesmiddagen om de sfeer op onze school te proeven. Aanmelden voor Trajectum kan vanaf 25 maart 2024 via je leerkracht van groep 8.

Huidige leerlingen en zij-instroom

Wil je instromen op Trajectum College in leerjaar 2 of 3? Neem dan contact op met de leerlingenadministratie per mail: leerlingadministratie@trajectum-college.nl of bel naar 030-2646100.