Schoolbenodigdheden

Schoolboeken

Op het Trajectum College werk je met schoolboeken en digitaal lesmateriaal. De schoolboeken moeten worden besteld bij Van Dijk. Wij informeren alle ouders eind juni/begin juli over de aanschaf van schoolboeken voor het nieuwe schooljaar. De boeken kunnen tot uiterlijk 18 augustus worden besteld. Hierna sluit de bestelmodule op de website van Van Dijk en is het niet meer mogelijk je boeken op tijd geleverd te krijgen. De instructiefilm voor het bestellen van de boeken kun je hier bekijken.

Eigen Laptop

Als jij begint in het eerste jaar, dan is het belangrijk om een eigen laptop aan te schaffen. Deze laptop gebruik je de 4 schooljaren op school en thuis. Het is een robuuste laptop en als er wat mee mis is, kun je tijdelijk een vervangende laptop lenen, zodat je altijd over een laptop beschikt. Wij geven vanuit Trajectum College hiervoor een aantrekkelijke stimuleringsbijdrage, waardoor het in de praktijk voor alle ouders mogelijk is om een eigen laptop voor hun kind aan te schaffen. Wij informeren de ouders van de aankomende eerstejaars leerlingen. Onze digicoach Daan Weerheim heeft een filmpje gemaakt waarin hij informatie deelt en via deze link is te lezen waarom wij werken met een laptop. Onze digicoach Daan Weerheim heeft een filmpje gemaakt waarin hij informatie deelt en via deze link is te lezen waarom wij werken met een laptop.

Wat neem je mee naar school?

Om goed aan de les deel te kunnen nemen neem je een opgeladen laptop met oplader mee en een etui met daarin potloden, schrijfpennen (blauw en zwart), een gum, een rekenmachine, een liniaal, een geodriehoek en een passer. Als je deze spullen niet bij je hebt kan de docent je weigeren om aan de les deel te nemen. Vergeet ze dus niet!