Organisatie

Het Trajectum College is een kleinschalige openbare school in Overvecht met ongeveer 450 leerlingen en zo’n 60 medewerkers. Met MPower, een praktijkgerichte leerroute die wij samen met het Pouwer College en het mbo hebben opgezet, zijn wij dé plek voor de doeners van Utrecht.

MPower

Ons onderwijs en de begeleiding zijn afgestemd op jouw talenten, jouw leertempo en jouw mogelijkheden. Zo kun je binnen MPower de vakken op verschillende niveaus volgen en bijvoorbeeld doorstromen naar het mbo als jij daar aan toe bent. Dankzij MPower heb jij een grotere kans op het behalen van een diploma, een passende vervolgstudie of werkplek!

Onderwijsteams

Op Trajectum College word je gezien. Elke klas heeft één of twee mentoren. De docenten werken nauw samen in teams. In de teams zitten docenten en een onderwijsassistent. Samen zorgen ze ervoor dat de klassen goed onderwijs krijgen. En samen maken ze het onderwijs elke dag nóg een stukje beter.

Opleidingsschool

Het Trajectum College is een lerende organisatie. Daarom zijn wij ook een opleidingsschool, verbonden aan Hogeschool Utrecht. Elk jaar komen er studenten stage bij ons lopen of zelfs een groot deel van hun opleiding bij ons doen.

NUOVO Scholen

Onze school maakt onderdeel uit van NUOVO Scholen. Dit schoolbestuur verzorgt in de stad en regio Utrecht een breed en gevarieerd onderwijsaanbod in het openbaar voortgezet onderwijs. Dat doet NUOVO Scholen op 15 verschillende scholen, op kleine en grotere vestigingen, van vmbo tot gymnasium. Meer weten? Kijk op www.nuovo.eu