Organisatie - Trajectum

Organisatie

Het Trajectum College is een kleinschalige openbare school voor vmbo en havo met ongeveer 500 leerlingen en zo’n 70 medewerkers. De leerlingen kunnen bbl, kbl, tl of havo doen. Ze hebben in de bovenbouw de keuze uit verschillende vakken van het examenprogramma Dienstverlening & Producten.

Onderwijsteams

Op Trajectum College word je gezien. Elke klas heeft twee mentoren. De docenten werken nauw samen in onderwijsteams. We hebben er zes. In zo’n team zitten 8 tot 10 docenten en een onderwijsassistent. Samen zorgen ze ervoor dat hun vier klassen goed onderwijs krijgen. En samen maken ze het onderwijs elke dag nóg een stukje beter.

Opleidingsschool

Het Trajectum College is een lerende organisatie. Daarom zijn wij ook een opleidingsschool, verbonden aan Hogeschool Utrecht. Elk jaar komen er studenten stage bij ons lopen of zelfs een groot deel van hun opleiding bij ons doen.

NUOVO Scholengroep

Het Trajectum College is een school van NUOVO Scholengroep, de stichting voor openbaar voortgezet onderwijs in de stad Utrecht. De NUOVO Scholengroep verzorgt en bevordert het openbaar voortgezet onderwijs in de gemeente Utrecht en omgeving. De NUOVO-scholen zijn verankerd in Utrecht en zoeken actief de verbinding met de samenleving in de stad.

Meer weten? Kijk op www.nuovo.eu