Werken op het Trajectum

Als je terugkijkt naar je eigen schooltijd is de kans groot dat je direct denkt aan 'die ene' docent. Iemand die je geïnspireerd heeft en je geholpen heeft om je weg te vinden. Dat zijn het soort docenten die thuishoren op het Trajectum College.

Bevlogen docenten die verder denken dan het curriculum en het beste uit hun leerlingen weten te halen. Docenten die samen met leerlingen talenten ontdekken en hun horizon verbreden.

Voel jij je verbonden met onze visie op onderwijs? Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen en die van jezelf? En daarmee echt het verschil maken? Dan staat er een kop koffie voor je klaar. Een actueel overzicht van onze vacatures vind je op de website van NUOVO of via Meesterbaan.

Ben je benieuwd waarom onze docenten zo graag op Trajectum College werken, klik hier.

Het Trajectum is één van de 15 NUOVO-scholen. Samen met deze 15 NUOVO-scholen realiseren en bevorderen we het openbaar voortgezet onderwijs in de regio. We zijn samen verantwoordelijk voor het voortgezet onderwijs aan ruim 12.000 leerlingen!

Als collega van het Trajectum maak je niet alleen deel uit van onze school, maar ook van NUOVO Scholen. En dat heeft voordelen! Bij NUOVO stimuleren wij de ontwikkeling van onze collega's. Er is ruimte voor ambities, voor zowel persoonlijke als professionele groei. Wil je meer weten over NUOVO Scholen? Bekijk dan deze pagina.