Vacatures - Voorbeeldsite voor thema 'x11'

Werken op het Trajectum

Als je terugkijkt naar je eigen schooltijd is de kans groot dat je direct denkt aan 'die ene' docent. Iemand die je geïnspireerd heeft en je geholpen heeft om je weg te vinden. Dat zijn het soort docenten die thuishoren op het Trajectum College.

Bevlogen docenten die verder denken dan het curriculum en het beste uit hun leerlingen weten te halen. Docenten die samen met leerlingen talenten ontdekken en hun horizon verbreden.

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen en die van jezelf? En daarmee echt het verschil maken? Dan staat er een kop koffie voor je klaar.

Het onderwijs maken we samen

Iedere docent maakt deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor het onderwijsaanbod van leerlingen in het 1e t/m het 4e leerjaar. We geloven daarbij in een open en transparante schoolcultuur met goede begeleiding en coaching voor onze docenten en voor de leerlingen. Dat zie je terug in het feit dat elke docent bij ons ook mentor is. Zo kunnen we betrokken, persoonlijk onderwijs voor echte doeners aanbieden, én talenten signaleren en ontwikkelen die anderen over het hoofd zien.

De vrijheid om te doen

Wij zien jou en begrijpen dat je 'het verschil' niet alleen maakt. Daarom krijg je van ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ondernemen. We ondersteunen je daar graag bij. Gebruik dus vooral je eigen creativiteit om je lessen te verbeteren. Leg zelf de juiste accenten, didactisch of inhoudelijk. Jij ziet het best wat je leerlingen nodig hebben en werkt samen met hen om tot het beste resultaat te komen. Je staat niet voor de klas, je staat in de klas. En daar staan we met het hele team.

Uiteraard bieden we je naast begeleiding ook interne scholing aan. Zo maak jij echt het verschil en breng je het motto 'leren door te doen' elke dag voor jezelf én je leerlingen in de praktijk.

Geïnteresseerd?

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Voel jij je verbonden met onze visie op onderwijs, maar staat de juiste vacature er niet bij? Stuur een mail met je CV naar info@trajectum-college.nl. Dan laten wij je zo snel mogelijk weten of er in de toekomst mogelijkheden zijn. We drinken graag een kopje koffie met je. Andere vacatures zijn te vinden via Meesterbaan