U-DECIDE

Leerlingen ontwerpen Utrecht

Afgelopen week was U DECIDE. Een project waar alle NUOVO scholen aan meededen.

Er deden ook een aantal leerlingen van leerjaar 2 van ons mee! De leerlingen gingen in groepjes, met
leerlingen van verschillende scholen, aan de slag met een dilemma. Dit waren vragen vanuit
bedrijven uit de stad.

Bedrijven die meededen waren bijvoorbeeld bol.com, Tivoli Vredenburg, FC Utrecht, Gemeente Utrecht, Bibliotheek Utrecht en nog veel meer.

Leerlingen kregen een vraagstelling, gingen op onderzoek uit, bij de bedrijven langs, om een goede oplossing te zoeken.
De creatieve ideeën van de leerlingen zijn super goed ontvangen door de bedrijven en zagen er heel vet uit!

Bedankt voor de toppers van ons die meededen!

Ook interessant

Onze nieuwe leerroute in samenwerking met Trajectum College 'MPower' staat voor het vinden en activeren van je eigen kracht. Wij bieden geen traditioneel theoretisch onderwijs; bij ons draait het om directe toepassingen in de echte wereld. Door te doen dus! De toekomst is een doe-komst.

Lees verder

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder

Bij deze de ouderbrief van oktober. Met hierin een stukje over het bezoek aan de Tweede Kamer van jaar 3, MPower, Durf te Dromen en de ouderraad.

Lees verder

Aankomende zondag 12 november speelt FC Utrecht tegen Excelsior Rotterdam. Redouan el Yaakoubi (de oprichter van Stichting Durf te Dromen) speelt in onze FC Utrecht stadion. Wij hebben voor onze leerlingen, collega’s en ouders een prachtige deal weten te sluiten: Via de link: https://ticketing.fcutrecht.nl/initiative/Durf-te-dromen kunnen de leerlingen een kaartje kopen...

Lees verder