Start schooljaar: woensdag 1 september - Trajectum

Start schooljaar: woensdag 1 september

Beste leerlingen en geachte ouders/verzorgers, Het einde van de zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat wij ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Voor alle leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september 2021.

Eerstejaars klassen:
Op woensdag 1 september verwachten wij klas 1 om 8.30 uur (tot 12.10 uur) op school.

Er is een centrale ontvangst in de aula door de managementteam en mentoren. Leerlingen die een laptop hebben aangevraagd, krijgen bericht van Rent Company. De laptop zal op vrijdag 3 september worden uitgedeeld en er wordt samen ingelogd in de digitale schoolomgeving. Leerlingen die een eigen laptop hebben dienen deze ook vrijdag mee te nemen.

Overige klassen:
De klassen 2, 3 en 4 verwachten we om 9.20 uur (tot 13.00 uur) op school. Voor hen is er geen centrale ontvangst. De leerlingen mogen direct door naar hun mentorklas. Bij de ingang zal dit aangegeven worden.

Het introductieprogramma duurt 3 dagen. Tijdens deze dagen maken de leerlingen kennis met de mentor, de medeleerlingen en zullen er afspraken gemaakt worden voor het nieuwe schooljaar. Ook worden er een aantal teamvormende activiteiten gedaan. Neem ook je laptop en je oplader mee! Op maandag 6 september vinden de eerste ‘echte’ lessen plaats. Alle activiteiten zullen binnen de coronamaatregelen plaatsvinden.

Wij staan graag in verbinding met onze ouders/verzorgers. Binnen de corona maatregelen organiseert de school in de week van 27 september voor elke leerjaar een ouderavond. Hiervoor ontvangt u nog een uitnodiging, maar u kunt de datum alvast noteren in uw agenda.

Leerjaar 1: maandag 27 september
Leerjaar 2: dinsdag 28 september
Leerjaar 3: woensdag 29 september
Leerjaar 4: donderdag 30 september.

Voor het eerste kind-ouder-mentorgesprek maakt de mentor met u een afspraak.

Wij wensen iedereen een prettige start van het schooljaar toe en hopen jullie te zien op woensdag 1 september, vergeet je mondkapje niet!

Met vriendelijke groet,

Team Trajectum College


Ook interessant

We zijn een ontwerp wedstrijd bij D&P PRMV (Product Maken en Verbeteren) gestart. Bij deze eerste editie gaat het om een telefoonsteun/standaard. Hierbij gaan onze 3de jaars uit t3a, t3b, t3g en t3f een ontwerp proces doorlopen.

Lees verder

Gisteravond kwam de Nederlandse regering met een ingelaste persconferentie, waarin werd aangekondigd dat Nederland opnieuw in lockdown gaat vanwege de omikron variant van het coronavirus.

Lees verder