Start schooljaar m.b.t. corona

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal mogelijk zal verlopen.

Op vrijdag 13 augustus is er weer een nieuwe persconferentie geweest. Hierbij zijn de laatste OMT-adviezen en kabinetsbesluiten duidelijk geworden en is aangegeven op welke manier het schooljaar van start kan gaan. Op school zal er niet veel veranderen ten opzichte van de laatste weken van het afgelopen schooljaar, maar wel op enkele punten rondom het zelftesten en het bron- en contactonderzoek. Alle afspraken lees je via onderstaande bijlagen:

- Brief start schooljaar m.b.t. corona
- Flyer GGD infomatie nauwe contacten

Ook interessant

Beste leerlingen en geachte ouders/verzorgers, Het einde van de zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat wij ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Voor alle leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september 2021.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal...

Lees verder

Vandaag een feestelijk moment voor de vierde jaars, ze hebben namelijk hun diploma cijferlijst ontvangen en wel op een gezellige en feestelijke manier.

Lees verder

Wat leuk dat jij je hebt aangemeld voor het Trajectum College! Het is misschien best spannend, zo'n nieuwe school. We vinden het leuk om kennis met je te maken, dat doen we al voor de zomervakantie op de kennismakingsdag! Lees hieronder meer.

Lees verder