Start schooljaar m.b.t. corona - Trajectum

Start schooljaar m.b.t. corona

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal mogelijk zal verlopen.

Op vrijdag 13 augustus is er weer een nieuwe persconferentie geweest. Hierbij zijn de laatste OMT-adviezen en kabinetsbesluiten duidelijk geworden en is aangegeven op welke manier het schooljaar van start kan gaan. Op school zal er niet veel veranderen ten opzichte van de laatste weken van het afgelopen schooljaar, maar wel op enkele punten rondom het zelftesten en het bron- en contactonderzoek. Alle afspraken lees je via onderstaande bijlagen:

- Brief start schooljaar m.b.t. corona
- Flyer GGD infomatie nauwe contacten

Ook interessant

We zijn een ontwerp wedstrijd bij D&P PRMV (Product Maken en Verbeteren) gestart. Bij deze eerste editie gaat het om een telefoonsteun/standaard. Hierbij gaan onze 3de jaars uit t3a, t3b, t3g en t3f een ontwerp proces doorlopen.

Lees verder

Gisteravond kwam de Nederlandse regering met een ingelaste persconferentie, waarin werd aangekondigd dat Nederland opnieuw in lockdown gaat vanwege de omikron variant van het coronavirus.

Lees verder