ONLINE Open (les) dagen 2021-2022

Op 20 november openen we van 10.00 uur tot 15.00 uur onze online deuren. Zien wij jullie daar? Klik hier om naar de website van de open dag te gaan.

Op zaterdag 20 november 2021 en zaterdag 22 januari 2022 vinden onze (online) open dagen plaats.
U bent dan samen met uw zoon of dochter van harte welkom tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

Via de website www.opendagtrajectumcollege.nl proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van het Trajectum College!

We hopen dat op zaterdag 22 januari onze open dag wel gewoon fysiek door kan gaan. Houd de website www.trajectum-college.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

Zit je in groep 8 en wil je kijken of het Trajectum College écht bij je past? Meld je dan aan voor de open lesmiddag op dinsdag 25 januari 2022 of woensdag 2 februari 2022

Het programma hiervoor volgt later. U kunt uw kind via deze link wel alvast aanmelden.
Wij ontmoeten uw zoon of dochter graag!

Ook interessant

Beste leerlingen en geachte ouders/verzorgers, Het einde van de zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat wij ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Voor alle leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september 2021.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal...

Lees verder