Interesse in podiumtechniek?

Wil je ook samenwerken met de vetste artiesten? Of heb jij je altijd al afgevraagd hoe een tourbus er van binnen uitziet? Kom dan naar een van onze inspiratiedagen! Vrouwelijke muziekprofessionals laten je tijdens deze dagen zien hoe het is om als echte powervrouw te werken in de podiumtechniek. Je krijgt een backstage-tour en leert hier over

Wil je ook samenwerken met de vetste artiesten? Of heb jij je altijd alafgevraagd hoe een tourbus er van binnen uitziet? Kom dan naar een van onze inspiratiedagen! Vrouwelijke muziekprofessionals laten je tijdens deze dagen zien hoe het is om als echte powervrouw te werken in de podiumtechniek. Je krijgt een backstage-tour en leert hier over:

· - Monitor / Front of House: hier laat een geluidstechnicus alle ins en outs van o.a. in-ears, soundcheck en de monitors zien;

· - Lichttafel: Na een uitleg over de lichttafel door een lichttechnicus mag je zelf voelen aan de lichtknoppen;

· - Podium: Een Backline technicus of stagehand legt je uit wat er allemaal moet gebeuren op het podium voordat een artiest zijn show kan beginnen;

- Tourmanager: Neem een kijkje in de kleedkamers backstage en hoor van een tourmanager over het leven ’on the road’!

Na de backstage tour kan je nog een rondje lopen over de infomarkt, waar verschillende muziekopleidingen klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden!

Check de bijlagen om erachter te komen welke inspiratiedag bij jou in de buurt plaatsvindt, en volg onze socials om alvast een voorproefje te krijgen!

Instagram:https://www.instagram.com/backstagepass.nl/

TikTok:https://www.tiktok.com/@backstagepass.nl

Meer info:https://www.backstage-pass.nl/#home

Lotje Horvers (she/her)
tour management
+31 641 855 744

www.ghostlight.eu

www.backstage-pass.nl

www.diversityontour.com

Ook interessant

Onze nieuwe leerroute in samenwerking met Trajectum College 'MPower' staat voor het vinden en activeren van je eigen kracht. Wij bieden geen traditioneel theoretisch onderwijs; bij ons draait het om directe toepassingen in de echte wereld. Door te doen dus! De toekomst is een doe-komst.

Lees verder

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder

Bij deze de ouderbrief van oktober. Met hierin een stukje over het bezoek aan de Tweede Kamer van jaar 3, MPower, Durf te Dromen en de ouderraad.

Lees verder

Aankomende zondag 12 november speelt FC Utrecht tegen Excelsior Rotterdam. Redouan el Yaakoubi (de oprichter van Stichting Durf te Dromen) speelt in onze FC Utrecht stadion. Wij hebben voor onze leerlingen, collega’s en ouders een prachtige deal weten te sluiten: Via de link: https://ticketing.fcutrecht.nl/initiative/Durf-te-dromen kunnen de leerlingen een kaartje kopen...

Lees verder