Organisatie

 

Organisatie 

Het Trajectum College is een kleinschalige openbare vmbo-school met circa 550 leerlingen en zo’n 65 medewerkers. De leerlingen kunnen BBL, KBL of TL doen. Ze hebben daarbij de keuze uit verschillende vakken van Dienstverlening & producten.

Midden in de maatschappij

Op het Trajectum College werken we veel samen met organisaties en bedrijven in de wijk en in de stad Utrecht. Dat doen wij om onze leerlingen ervaring op te laten doen in de maatschappij. Dat geldt voor stages en voor maatschappelijke projecten. Mensen van buiten zijn ook van harte welkom in ons sfeervolle restaurant ‘Le Maitre Fou’. Of ze kunnen bij ons hoogwaardige vergaderruimtes huren.

Opleidingsschool

Het Trajectum College is een lerende organisatie. Daarom zijn we een opleidingsschool. Elk jaar komen er studenten stage bij ons lopen of zelfs een groot deel van hun opleiding bij ons doen.

NUOVO Scholengroep

Het Trajectum College is een school van NUOVO Scholengroep, de stichting voor openbaar voortgezet onderwijs in de stad Utrecht. De NUOVO Scholengroep verzorgt en bevordert het openbaar voortgezet onderwijs in de gemeente Utrecht en omgeving. De NUOVO-scholen zijn verankerd in Utrecht en zoeken actief de verbinding met de samenleving in de stad.

Meer weten? Kijk op www.nuovo.eu