Weer meer naar school

In de persconferentie van afgelopen dinsdagavond is bevestigd dat onze school vanaf 1 maart weer wat meer fysieke lessen mag gaan verzorgen. Volgens de instructies van het Ministerie kunnen alle leerlingen na deze voorjaarsvakantie tenminste weer één dag per week naar school komen.

Onze leerlingen behoren tot één van de groepen die al eerder fysiek op school mochten zijn (praktijkvakken, examenklassen, kwetsbare leerlingen). Dat blijft zo na 1 maart.

We maken nu een nieuw rooster, waarin onze leerlingen ook naar school komen voor de niet-praktijkvakken. Dat rooster gaat gelden vanaf maandag 8 maart. In de week van 1 maart geldt nog het rooster van vóór de krokusvakantie.

Het wordt de komende tijd dus weer drukker in onze gebouwen, waardoor we extra aandacht vragen voor de inmiddels bekende voorzorgsmaatregelen. We zetten het handen wassen, tafels reinigen en je houden aan de looproutes weer stevig op de agenda. We letten ook strikt op het dragen van een mondkapje. En de anderhalve meter afstand zal voor heel veel van onze leerlingen echt wennen worden. Maar dat moet dus wel.

Met vriendelijke groet,
Team Trajectum College

Ook interessant

Beste leerlingen en geachte ouders/verzorgers, Het einde van de zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat wij ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Voor alle leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september 2021.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal...

Lees verder

Vandaag een feestelijk moment voor de vierde jaars, ze hebben namelijk hun diploma cijferlijst ontvangen en wel op een gezellige en feestelijke manier.

Lees verder

Wat leuk dat jij je hebt aangemeld voor het Trajectum College! Het is misschien best spannend, zo'n nieuwe school. We vinden het leuk om kennis met je te maken, dat doen we al voor de zomervakantie op de kennismakingsdag! Lees hieronder meer.

Lees verder