Uitgeloot?

Ben je helaas uitgeloot voor havo bij de school van je eerste keuze? Misschien had je nog niet aan ons gedacht. Op het Trajectum College kan je de havo op maat doen.

We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent! Om je te helpen met het maken je tweede keuze, geven we je graag meer informatie over de havo bij ons op school.

Op dinsdag 6 april 2021 organiseerden we een extra digitale open dag. Heb je de online open dag gemist, maar wil je wel graag meer weten over de havo op maat op het Trajectum College? Bekijk dan het filmpje hieronder. Zijn nog niet alle vragen beantwoord? Klik dan hier om het contactformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Ook interessant

Beste leerlingen en geachte ouders/verzorgers, Het einde van de zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat wij ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Voor alle leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september 2021.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal...

Lees verder

Vandaag een feestelijk moment voor de vierde jaars, ze hebben namelijk hun diploma cijferlijst ontvangen en wel op een gezellige en feestelijke manier.

Lees verder

Wat leuk dat jij je hebt aangemeld voor het Trajectum College! Het is misschien best spannend, zo'n nieuwe school. We vinden het leuk om kennis met je te maken, dat doen we al voor de zomervakantie op de kennismakingsdag! Lees hieronder meer.

Lees verder