13 - Oct - 2020

Open dagen 2021-2022

We vinden het ontzettend leuk om dit schooljaar weer de leerlingen uit groep 8 en hun ouders te ontmoeten! Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

De open dagen voor Trajectum College staan gepland op 20 november 2021 en 22 januari 2022. De exacte tijden en verdere invulling van het programma volgt nog.

Natuurlijk kan je ook een mailtje sturen naar info@trajectum-college.nl of bellen naar 030-2646100.

Ook interessant

Beste leerlingen en geachte ouders/verzorgers, Het einde van de zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat wij ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Voor alle leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september 2021.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal...

Lees verder

Vandaag een feestelijk moment voor de vierde jaars, ze hebben namelijk hun diploma cijferlijst ontvangen en wel op een gezellige en feestelijke manier.

Lees verder