30 - Oct - 2019

Open dagen 2021

De afgelopen weken waren onze digitale open dagen. We vonden het ontzettend leuk om leerlingen uit groep 8 en hun ouders te ontmoeten! Heb je de open dag gemist en wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Online open dag

Zit je in groep 8 en moet je een keuze maken voor je middelbare school? Daar helpen we je graag bij!
Helaas mogen we je niet op school ontvangen, maar op vrijdag 15 januari vanaf 18.00 uur en zaterdag 16 januari van 11.00 uur – 13.00 uur kun je via de website een goed beeld krijgen van onze school.

We zullen je dan meer vertellen over onze school. Je kan kennismaken met nieuwe vakken zoals wiskunde en Mijn Traject. Daarnaast krijg je de kans om live mee te kijken in de lessen en met docenten én leerlingen in gesprek te gaan.

Houd onze website in de gaten, daar komt snel meer informatie op over onze open dag. We hopen je dan te zien!

Ook interessant

In de persconferentie van afgelopen dinsdagavond is bevestigd dat onze school vanaf 1 maart weer wat meer fysieke lessen mag gaan verzorgen. Volgens de instructies van het Ministerie kunnen alle leerlingen na deze voorjaarsvakantie tenminste weer één dag per week naar school komen.

Lees verder

Morgen is code rood afgegeven voor het weer (ijzel). Het wordt afgeraden om de weg op te gaan. Net als vorige week kiest NUOVO voor veiligheid van medewerkers en leerlingen. Daarom zijn de NUOVO-scholen morgen dicht en worden alle lessen online gegeven. Met vriendelijke groet, Team Trajectum College

Lees verder

We zitten met zijn allen in een uitzonderlijke tijd waarin alles anders gaat dan we gewend zijn. Vooral jongeren staan voor enorme uitdagingen. In het dagelijkse leven en zeker op school. Voor onze vierdejaars leerlingen is het daarbij nog eens extra spannend omdat zij voor de uitdaging staan het jaar...

Lees verder