30 - Oct - 2019

Open dagen 2021

De afgelopen weken waren onze digitale open dagen. We vonden het ontzettend leuk om leerlingen uit groep 8 en hun ouders te ontmoeten! Heb je de open dag gemist en wil je meer weten? Lees dan snel verder!

We vonden het de afgelopen weken ontzettend leuk om je te ontmoeten! Via onze open dagen en open lesmiddagen hebben we kennis gemaakt met veel leuke nieuwe leerlingen en we kijken er naar uit om je volgend schooljaar op onze school te mogen verwelkomen.

Heb je onze open dagen gemist en wil je meer weten over het Trajectum College? Ga dan snel naar https://www.opendagtrajectumcollege.nl/, daar vind je nog veel meer informatie over onze school!

Heb je nog vragen over onze  school? Stuur dan via Whatsapp een berichtje naar 06-14906162, we beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk.

Natuurlijk kan je ook een mailtje sturen naar info@trajectum-college.nl of bellen naar 030-2646100.

Ook interessant

Beste leerlingen en geachte ouders/verzorgers, Het einde van de zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat wij ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Voor alle leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september 2021.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal...

Lees verder

Vandaag een feestelijk moment voor de vierde jaars, ze hebben namelijk hun diploma cijferlijst ontvangen en wel op een gezellige en feestelijke manier.

Lees verder

Wat leuk dat jij je hebt aangemeld voor het Trajectum College! Het is misschien best spannend, zo'n nieuwe school. We vinden het leuk om kennis met je te maken, dat doen we al voor de zomervakantie op de kennismakingsdag! Lees hieronder meer.

Lees verder