Leren op afstand


Beste ouders/verzorgers,

Uw kind krijgt vandaag voor de derde dag les op afstand. Dit betekent dat de docenten vooral via de computer met uw kind communiceren. We gebruiken daarvoor twee programma's. Magister en It's Learning.
In Magister wordt door de vakdocenten per les in het rooster gezet wat uw kind moet doen. Ook wordt er soms gevraagd een foto van gemaakt werk aan de docent te sturen als bewijs. Kijkt u met uw kind mee of hij/zij de dingen doet die de docent heeft opgegeven? En zorgt u ervoor dat uw kind de vakken ook volgens het rooster volgt? De docent is namelijk op het moment dat de les in het rooster is ingepland ook bereikbaar voor vragen van leerlingen.

In It's Learning wordt vooral door de 3e en 4e jaars leerlingen gewerkt. Dat doen zij al sinds het begin van het jaar en is daarom bekend voor hen. Het is erg belangrijk om geduldig te zijn met dit programma. Er maken nu heel veel leerlingen in Nederland gebruik van It's Learning en dat zorgt voor vertraging. Het bedrijf werkt er hard aan om dit te verbeteren. Help uw kind door samen rustig te blijven als een pagina niet wil laden en als uw kind niet kan inloggen probeer het dan na 5 minuten nog eens. Soms moet je het een paar keer proberen voor het inloggen is gelukt. Klik hier voor de uitleg.

We hopen dat u samen met uw kind snel gewend raakt aan deze andere manier van werken. Met zijn allen gaat het ons lukken om het onderwijs voor uw kind zo goed mogelijk door te laten gaan.

Met vriendelijke groet,
De docenten van het Trajectum College

Ook interessant

Beste leerlingen en geachte ouders/verzorgers, Het einde van de zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat wij ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Voor alle leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september 2021.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal...

Lees verder

Vandaag een feestelijk moment voor de vierde jaars, ze hebben namelijk hun diploma cijferlijst ontvangen en wel op een gezellige en feestelijke manier.

Lees verder