Kennismaking nieuwe eerstejaars

Wat leuk dat jij je hebt aangemeld voor het Trajectum College! Het is misschien best spannend, zo'n nieuwe school. We vinden het leuk om kennis met je te maken, dat doen we al voor de zomervakantie op de kennismakingsdag! Lees hieronder meer.

Op woensdag 14 juli vindt de kennismakingsdag plaats voor leerlingen uit groep 8. Je maakt dan kennis met je mentor, de docent die jou volgend schooljaar gaat helpen. Daarnaast leer je ook jouw klasgenoten al een beetje kennen.

Volgende week krijg je een brief thuis met daarin alle informatie over de kennismakingsdag. Ook ontvang je een brief thuis met informatie over het bestellen van je schoolboeken en het bestellen van je laptop.

Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd een mailtje sturen naar info@trajectum-college.nl of even bellen naar 030-2646100.

Ook interessant

Beste leerlingen en geachte ouders/verzorgers, Het einde van de zomervakantie is bijna in zicht en dat betekent dat wij ons weer gaan voorbereiden op het nieuwe schooljaar. Voor alle leerlingen start het schooljaar op woensdag 1 september 2021.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. We hopen dat jullie allemaal van je welverdiende rust hebben kunnen genieten en met hernieuwde energie van start kunnen gaan. We starten met een schooljaar waarvan we allemaal hopen dat dit zo normaal...

Lees verder

Vandaag een feestelijk moment voor de vierde jaars, ze hebben namelijk hun diploma cijferlijst ontvangen en wel op een gezellige en feestelijke manier.

Lees verder