Informatiebijeenkomst leerjaar 4 - 18 januari 2022

Informatiebijeenkomst leerjaar 4 - 18 januari 2022

Om uw kind goed te kunnen helpen is het belangrijk dat u als ouder(s) goed geïnformeerd bent. Zoals u begrijpt is een fysieke informatie bijeenkomst helaas niet mogelijk.

Daarom organiseren we a.s. dinsdag 18 januari om 18.30 uur een online informatiebijeenkomst voor alle ouders en leerlingen (van leerjaar 4).

De avond ziet er als volgt uit:

18.30 uur - 18.50 uur centraal deel met informatie van de mentor van uw kind over de gang van zaken in de examenklas en informatie over hoe het schooljaar er verder uit gaat zien voor uw kind (o.a. toetsweken en examens).

18.50 uur - 19.30 uur mbo opleidingen zullen een algemene presentatie houden over het mbo en u zult de gelegenheid krijgen om vragen te stellen.

De avond duurt tot 19.30 uur met een kleine uitloop als er veel vragen zijn.

U gaat aan deze avond deelnemen via de link in Magister van uw kind. De link zal dinsdag 18 januari beschikbaar zijn. De mentor zal uw kind verder informeren hoe u aan deze avond kunt deelnemen.

Houd u deze avond vrij! Wij rekenen op uw deelname samen met uw kind.
Graag tot ziens op dinsdag 18 januari !

Met vriendelijke groet,
Mede namens alle mentoren van leerjaar 4,


Mevr. H. Cesur
Decaan Trajectum College


Ook interessant

We zijn een ontwerp wedstrijd bij D&P PRMV (Product Maken en Verbeteren) gestart. Bij deze eerste editie gaat het om een telefoonsteun/standaard. Hierbij gaan onze 3de jaars uit t3a, t3b, t3g en t3f een ontwerp proces doorlopen.

Lees verder

Gisteravond kwam de Nederlandse regering met een ingelaste persconferentie, waarin werd aangekondigd dat Nederland opnieuw in lockdown gaat vanwege de omikron variant van het coronavirus.

Lees verder