Inschrijven TL-/mavo-leerlingen

Het Trajectum College heeft komend schooljaar 2017 – 2018 nog plaats voor gemotiveerde TL-/mavo-leerlingen met doorstroommogelijkheden naar de havo!

Het Trajectum College is een vmbo- school met kleine TL-/mavo-klassen. Dit betekent veel persoonlijke aandacht.

Door een samenwerking met de brede scholengemeenschappen binnen onze stichting NUOVO krijg je voorrang op plaatsing, zoals bijvoorbeeld op het Leidsche Rijn College. Natuurlijk zijn er ook doorstroommogelijkheden naar andere brede scholengemeenschappen. Daarnaast bieden wij je als enige vmbo-school in Utrecht ook een aantal uur een beroepsgericht vak aan,  waardoor je een goede aansluiting hebt met het mbo/ROC. 

Afgelopen jaren hebben we goede examenresultaten behaald en zijn er veel leerlingen doorgestroomd naar het mbo/ROC, maar ook naar de havo zoals het Leidsche Rijn College en het Gerrit Rietveld College.

Ook leerlingen met het basisberoepsgerichte leerweg-niveau en het kaderberoepsgerichte leerweg-niveau zijn van harte welkom. We bieden je de mogelijkheid om breed op te stromen aan het einde van leerjaar 2 of de mogelijkheid om voor enkele vakken op te stromen in alle leerjaren. Hierdoor vergroot je de overstap naar het mbo/ROC op het juiste niveau.

Ben jij nog op zoek naar een school? Bekijk onze website of vraag naar persoonlijke ervaringen van leerlingen en ouders bij u in de buurt.

Heeft u toch nog vragen? Op dinsdag 11 april van 15.00 tot 16.30 bent u van harte welkom op het Trajectum College voor een rondleiding.

Dus pak je kans en meld je via Onderwijs Transparant aan op het Trajectum College!